White paper 4 routes naar effectieve leiderschapscommunicatie

White paper 4 routes naar effectieve leiderschapscommunicatie

Wil je draagvlak voor de verandering maar gaat het overtuigen nog niet altijd soepel? Wil je inspireren maar springt de vonk nog niet over? Merk je dat je nog niet de goede woorden en de passende toon hebt om de gewenste resultaten te halen?


  Download het white paper om je inzicht te vergroten.    

Dit white paper geeft je inzicht in effectieve leiderschapscommunicatie - kosteloos

50%
Dit white paper geeft je inzicht in effectieve leiderschapscommunicatie - kosteloos
Vul hieronder je gegevens in
ONTVANG HET WHITE PAPER

Dit gratis white paper geeft inzicht in de 4 belangrijkste routes naar effectieve leiderschapscommunicatie. 

De direct toepasbare tips, reflecties en experimenten bij elke route helpen je de impact van je leiderschap te versterken. Zelfverzekerd inspireren, draagvlak creëren en overtuigen, gaat je steeds makkelijker af.


De 4 routes waarlangs je je leiderschapscommunicatie kunt versterken zijn:

  • Verbinding maken – Hoe je verbinding houdt met medewerkers, collega’s en de hiërarchie.
  • Anderen inspireren – Hoe je een wenkend perspectief schetst.
  • Communicatiestijlen uitbreiden – Hoe je je stijl aanpast aan de veranderde omstandigheden.
  • Zelfkennis verdiepen – Hoe je voorkomt dat je regelmatig in dezelfde valkuilen stapt.


Via deze routes vergroot je de moed om datgene te doen wat nodig is. Zodat je authentiek kunt zijn in de soms turbulente dynamiek binnen jouw organisatie en draagvlak creëert voor noodzakelijke voortgang.

50%
Dit white paper geeft je inzicht in effectieve leiderschapscommunicatie - kosteloos
Vul hieronder je gegevens in
Download white paper

30+ jaar 

ervaring

250+

opdrachten en programma's 

3000+

klanten en deelnemers 

John Cornelissen effectieve persoonlijke communicatie in leiderschap

John Cornelissen 

In de meer dan dertig jaar dat ik actief ben als leiderschapscoach ben ik op het spoor gekomen van vier routes naar effectieve leiderschapscommunicatie. Deze helpen je aanknopingspunten te vinden om je verder te ontwikkelen en je impact als leider te vergroten. De routes zijn geen stappenplannen maar wegwijzers die je afhankelijk van wat je nodig hebt direct kunt toesnijden op de situatie.

Ik heb me gespecialiseerd in het coachen van managers en bestuurders gericht op het vergroten van de impact van hun leiderschap. Ik heb inmiddels samengewerkt met meer dan drieduizend mensen in profit- en non-profitorganisaties, overheid en zakelijke dienstverlening.

Veel managers en bestuurders worstelen met de complexe dynamiek in de communicatie met collega’s, medewerkers en directies. Dit white paper is onderdeel van mijn benadering om jou als leidinggevende behulpzaam te zijn om het verschil te maken in je organisatie. Dat doe je doordat je authentiek bent, inspireert, verheldert en persoonlijk communiceert.

Wat klanten zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

..."een lezenswaardig white-paper geschreven; vraag het bij hem aan als je er meer over wilt weten."...

John is al bijna dertig jaar een collega van me en we hebben veel samen aan vakontwikkeling gedaan en voor klanten gewerkt. We delen het ideaal van de menselijke maat in organisaties. Dankzij John heb ik enorm veel kunnen verbeteren aan mijn eigen communicatie. Verdiept luisteren, articulatie, beeldend spreken en zelfs "opgeruimd schrijven" zitten in mijn dagelijkse routine en komen rechtstreeks uit onze samenwerking voort.
John verzamelt zijn kunde en jarenlange ervaringen in het concept "Leiderschap met impact." Met die titel is niks teveel gezegd. Hij heeft erover in 2023 een lezenswaardig white-paper geschreven; vraag het bij hem aan als je er meer over wilt weten. Want hij is ook gewoon een hele prettige en recht-door-zee samenwerkingspartner.

Egbert Broers 

Bestuur/Directie/Toezicht en interim-management

"...als inspirerend ervaren doordat hij goede en soms lastige vragen stelt."

"Ik heb John als inspirerend ervaren doordat hij goede en soms lastige vragen stelt. We hebben praktische dingen geleerd die we dagelijks kunnen toepassen. Karakteristiek aan zijn werkwijze is dat hij de spiegel voorhoudt en dat heeft mij de overtuiging gegeven dat ik meer uit mezelf kan halen dan dat ik in eerste instantie denk. Hij heeft met ons ook gewerkt aan de manier waarop we communiceren en presenteren. Dat was niet altijd eenvoudig maar leverde uiteindelijk wel een beter resultaat op. Kortom positieve ervaringen!”

Peter Tanghe

Peter Tanghe  - Projectmanager I-interim Rijk BZK / UBR

"... vragen stellen, verbinding maken en mijn neiging tot perfectionisme in de interactie."
"Als senior projectleider bij een gemeente begeleid ik regelmatig organisatieontwikkelingen. Ik wilde graag werken aan het meer open vragen stellen, verbinding maken en mijn neiging tot perfectionisme in de interactie. In mijn casussen heb ik geoefend met kortere introducties, stiltes laten vallen en structuur aanbrengen in de interactie. Ik herkende de feedback dat ik met minder woorden zichtbaarder en effectiever word."
Janna Brouwer 

Interim- / Projectmanager Gemeente Arnhem

Ontvang het white paper 4 routes naar effectieve leiderschapscommunicatie

De direct toepasbare tips, reflecties en experimenten bij elke route helpen je de impact van je leiderschap te versterken.  Zelfverzekerd inspireren, draagvlak creëren en overtuigen, gaat je steeds makkelijker af.

50%
Dit white paper geeft je inzicht in effectieve leiderschapscommunicatie - kosteloos
Vul hieronder je gegevens in
Download white paper